Sınav Uzmanı Gelişmeye ve Yeniliklerine Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta CNN Türk ana haberde izlediğiniz Sınav Uzmanı uygulaması (www.sinavuzmani.net) Haziran ayı itibariyle ilk uluslararası açılımını TOEFL sınavı ile beraber yapmak üzere:

http://www.cnnturk.com/video/ekonomi/turkiye/sinavlara-cepten-hazirlik-donemi-basliyor

Uygulama yeni güncellemesiyle beraber kullanıcılarının karşısına iki yeni özellikle çıkacak:

i) Ülke ve Sınav Tipi Seçimi: Sınav Uzmanı uygulaması kullanıcıları artık önce hangi ülkenin sınavı ile ilgileniyorlarsa önce ülke seçip sonra bu ülkedeki bireysel/kurumsal sınav tiplerinden (örneğin Türkiye’de YGS veya SPK) birisiyle mi ilgilendiklerini belirleyecekler.

ozellik 1

ii) Seviye Belirleme Sürekli Alınabilecek Bir Özellik Haline Getirildi: Sınav Uzmanı uygulamasına giren kullanıcılar, çalışmak istedikleri sınavı seçmelerinin sonrasında, ilk olarak dinamik bir ön değerlendirme aşamasından geçer. Buna test demek istemiyorum çünkü statik bir test değil. Her kullanıcı kendi verdiği cevaplar doğrultusunda 5-10 soru arasında bir süreçte aşağıdaki öğrenme haritası adını verdiğimiz haritada bir bilgi düzeyine atanmakta ve yazılım tarafından kendisine uygun bir yoldan ilerletilmektedir.

Genel Öğrenme Haritası

Kullanıcının durumunu belirleyen bu “ön değerlendirme aşaması” uygulamanın eski versiyonunda sadece en başta alınabilen bir özellikti.

Artık kullanıcılar bu özelliği istedikleri zaman kullanabilecekler.

Herhangi bir sınavdan önce düzeyinizi merak ediyorsanız tekrar tekrar kullanabileceğiniz bir özellik olarak “Seviye Belirleme” özelliğini de yeni özelliklere katmış durumdayız.

ozellik 2

Üniversite sınavının 2. ayağı, LYS, öncesinde öğrencilerin ders ders başarı tahminlerimizi de çok yakında yayınlayacağız.

Bizi takipte kalınız

Yorum bırakın